Scandal la Primaria Sarata


Marti , 29 noiembrie , la ora 09:00 , oamenii s-au adunat in fata Primariei din Sarata , pentru a participa la sedinta Consiliului Local. Acestia vroiau sa depuna mai multe revendicari la rubrica „Diverse”.

„Aici, in Primaria comunei Sarata, se produc o serie intreaga de fenomene care sunt de neexplicat. Unele fapte au chiar o nuanta penala”, a declarat Ion Elisei, cel mai vocal dintre protestatari.

Exista probleme legate de transparenta, de concesionarea pasunilor, a suprapunerii titlurilor, a inchirierii unui teren de catre sotia primarului, dar cea mai importanta este solicitarea cetatenilor de a li se stabili amplasamentul pentru fiecare parcela detinuta pe fostul islaz si nemultumirea ca CL Sarata nu face acest lucru.

„Noi suntem cei care, prin hotarâre judecatoreasca, avem dreptul de a intra in posesia unor terenuri. Aflati ca nu ni s-au dat nici pâna la ora asta”, arata Ion Elisei.

Sursa : desteptarea.ro

4 COMENTARII

  1. Singura crasma din sat e a primarului care e si neautorizata si functioneaza din 2007.Da la oameni pe datorie si apoi le opreste pensiile fiind sotia postarita.

  2. Din aceasta sedinta reiese ca unii consilieri fiind membrii in „Asociatia Agroturistica” s-au dovedit ca sunt incompatibili cu functia detinuta in cadrul Consiliului Local. Drept care acesti consilieri au fost somati in cadrul sedintei sa demisioneze din cadrul asociatiei. Atunci ce sa mai spunem despre primar care are doua magazine administrate de sotia lui si ruleaza in cadrul acestor magazine banii pentru pensii si alocatii. Unde este incompabilitatea? Si cine ar trebui sa se sesizeze? Unul din magazine nici nu are nici macar inregistrarea la Registrul Comertului,din 2008 nu are casa de marcat, bineinteles toate aceste abuzuri fiind facute cu acceptul celor de mai sus chiar si a Garzii Financiare Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.