Scandal la o scoala din Municipiul Bacau, dupa ce ziua unui elev a fost sarbatorita cu o cantareata de muzica populara, cameramani si animatori

1

Un scandal imens a izbucnit pe retelele de socializare, dupa ce la Scoala Miron Costin din Municipiul Bacau, la ziua unui elev de clasa a II-a au venit fotografi, animatori si o cantareata de muzica populara. Totul s-ar fi intamplat in pauza mare , de la 9:50 la 10:10. Cantareata de muzica populara apare in video tinand in mana o sampanie. Filmarea a fost publicata pe retelele de socializare si a starnit un intreg val de nemultumiri. La scurt timp, a fost stearsa.

Conducerea ISJ bacau a transmis opiniei publice un comunicat de presa prin care a precizat ca directorul scolii nu avea cunostinta despre ce s-a intamplat, iar in cererea facuta de parinte nu erau precizate alte informatii:

Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori)
în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici.” a transmis Inspectoratul Scolar Judetean

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.