Scandal la o gradinita din Municipiul Bacau, dupa ce o educatoare a tipat la copii

0

Un scandal a izbucnit la Gradinita nr.17 de pe strada Oituz , din Municipiul Bacau, dupa ce parintii au reclamat o educatoare ca le vorbeste urat copiilor.

 Educatoarea țipă la cei mici, iar scenele sunt greu de suportat. Părintii revoltați cer o anchetă, la inspectorat: 

„Dar ce faci cu mine? Teatru, ca și cu mama? Ce obraznic poți să fii, mă, și neascultător. Nu am văzut așa ceva! Nu ai văzut așa copil obraznic, nu am văzut!”, spunea educatoarea.

Educatoare: „Ieși afară mai repede. Ieși mă afară, Ieși! Ești culmea, mă, copile, cât de obraznic ești, mă! Ce ești, mă, așa obraznic? Ieși!”

Educatoare: „Dar ce crezi, că ești acasă să te pupe mama în fund? Nu te mai mișca. Mă, iar ai început? Mă doare capul, nu mai pot până plec acasă!”

Inspectorul scolar general, Anca Egarmin, ne-a transmis ca s-a inceput o ancheta in acest sens, iar ISJ respinge orice comportament de acest fel :

Incident la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Bacău

“În data de 01.04.2024, la Gradinita cu program prelungit nr.17, structura a Școlii Gimnaziale ,,Alexandru cel Bun” Bacău s-a prezentat părintele unui preșcolar care a semnalat verbal doamnei director al unității de învățământ comportamentul inadecvat al unei educatoare, de la grupa copilului său, care a țipat la acesta, prezentându-i și o înregistrare audio în acest sens.
În dimineața zilei de 03.04.2024, un grup de părinți a făcut o sesizare scrisă având ca obiect comportamentul aceleiași educatoare, depusă atât la unitatea de învățământ, cât și la Inspectoratul Școlar Județean Bacău.
Unitatea de învățământ și Inspectoratul Școlar Județean Bacău au început anchetarea circumstanțelor semnalate de părinți, în scopul clarificării situației invocate. Ambele instituții sunt preocupate de securitatea și starea de bine a preșcolarilor, respingând astfel de comportamente deviante ale cadrelor didactice.” – Inspector școlar general, prof. Egarmin Ana-Maria


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.