Scandal intre mai multi tineri, langa Insula de Agrement. Unul dintre ei a scos pistolul

0

Un scandal a izbucnit joi,seara, in zona Insulei de Agrement, potrivit ziaruldebacau.ro. Cinci tineri s-au luat la bataie, iar unul dintre ei a scos pistolul:

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-o parcare din municipiul Bacău a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, între 5 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia lovindu-se reciproc. În timpul altercației, un tânăr de 27 de ani ar fi utilizat o replică de armă tip airsoft, nesupusă autorizării, asupra unui alt tânăr, de 23 de ani.

Polițiștii au identificat toate persoanele implicate, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Arma a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor. Totodată, urmează a fi luată măsura sancționării contravenționale a tânărului în cauză, privind încălcarea restricțiilor impuse de lege privind utilizarea armei de tip airsoft, cu amendă cuprinsă între 2.001 și 5.000 de lei.” ne-a comunicat IPJ Bacau

foto: ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.