Şase saloane ale Spitalului Judeţean Bacău au fost închise pentru igienizare

0

Autoritatile sanitare bacauane au inchis sase saloane ale Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău pentru a le igieniza, dupa ce, cu o zi in urma, au aparut imagini cu un copil legat cu hamul de pat.

Un număr de zece copii internaţi în şase saloane ale Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, printre care şi copilul de un an şi jumătate legat cu hamul de pătuţ, au fost mutaţi în alte camere cu paturi ale aceleiaşi secţii,  potrivit Mediafax.

Decizia luată de către conducerea unităţii spitaliceşti vine în urma unui control desfăşurat de Direcţia de Sănătate Publică Bacău, după ce inspectorii acestei instituţii au constatat că în respectivele saloane nu sunt respectate condiţiile igienico-sanitare.

„Prin măsura dispusă de către autorităţile sanitare s-a decis restrângerea activităţii pe o parte a tronsonului Secţiei de Pediatrie în vederea efectuării igienizării în cele şase saloane. De fapt, este vorba doar de îndepărtarea unor pete de infiltraţii apărute pe tavan în urma ploilor de astă toamnă, la îmbinarea a două corpuri de clădire ale spitalului. Ulterior, cei zece copii vor reveni la loc, în aceleaşi saloane în care au fost internaţi şi până acum”, a declarat, duminică,  directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga, citat de Mediafax.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.