Sârbu Medical: Îngrijire medicală la domiciliu, în confort și siguranță

0

Vă aflați în situația în care aveți nevoie de îngrijire la domiciliu pentru dumneavoastră sau pentru un membru al familiei? Nu știți la cine să apelați? Sarbu Medical este soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Sârbu Medical este o firmă de ingrijiri la domiciliu in Bacaucu o echipa cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Compania oferă o gamă largă de servicii de îngrijire, îngrijire medicală, paliativă, postoperatorie și pentru persoane vârstnice sau cu dizabilități.

Îngrijiri la domiciliu în Bacău

Serviciile de îngrijiri la domiciliu sunt concepute pentru a vă oferi confortul și siguranța de care aveți nevoie în propria dumneavoastră casă. Personalul nostru medical este calificat și experimentat, iar noi folosim doar echipamente și materiale de înaltă calitate.

De asemenea, oferim o gamă largă de tratamente medicale la domiciliu. Acestea includ:

• Asistență în administrarea medicamentelor pe cale orală/parenterală

• Asistență în efectuarea analizelor medicale

• Îngrijire în cazul bolilor cronice

• Îngrijire în cazul accidentelor sau intervențiilor chirurgicale

În plus, oferim și servicii de recoltare analize la domiciliu în județul Bacău. Acest lucru vă poate economisi timp și efort, deoarece nu mai trebuie să vă deplasați la un laborator medical.De asemenea, echipa este însoțită și de un medic specializat.

Serviciile de îngrijire medicală la domiciliu sunt concepute pentru a vă ajuta să vă recuperați după o boală sau o intervenție chirurgicală sau pur și simplu pentru a avea grijă de persoanele ce necesită atenție și îngrijire specializată. Personalul nostru medical vă va ajuta cu toate activitățile zilnice, inclusiv cu:

• Alimentație

• Igienă personală

• Mobilitate

• Îngrijire paliativă

Serviciile de îngrijire paliativă la domiciliu sunt concepute pentru a oferi confort și sprijin persoanelor care suferă de boli terminale cu nevoie specială de îngrijire și tratament.

Serviciile de îngrijire postoperatorie la domiciliu vă ajută să vă recuperați după o intervenție chirurgicală. Personalul nostru medical vă va ajuta cu toate activitățile zilnice, astfel încât să vă puteți concentra pe recuperare.

Serviciile de îngrijire pentru persoane vârstnice la domiciliuvă ajută să vă asigurați că persoanele dragi dumneavoastră au parte de îngrijire de calitate în propria lor casă. Personalul nostru medical vă va ajuta cu toate activitățile zilnice, astfel încât persoanele vârstnice să se poată bucura de o viață activă și independentă.

Serviciile de îngrijire pentru persoane cu dizabilități la domiciliu vă ajută să vă asigurați că persoanele dragi dumneavoastră cu dizabilități au parte de îngrijire de calitate în propria lor casă. Personalul nostru medical vă va ajuta cu toate activitățile zilnice, pentru mobilitate și diversitate a activităților într-un mediu atent supravegheat de către specialiști.

Sârbu Medical Bacău este alegerea perfectă pentru dumneavoastră dacă aveți nevoie de îngrijire la domiciliu. Oechipă de profesioniști dedicați, cu experiență în domeniu.

Număr de contact pentru programări și informații 0743.531.403

Sârbu Medical vă stă la dispoziție cu program non-stop atât pentru urgențe cât și pentru informații.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.