Sarbatorile de iarna organizate in Bacau vor costa 200.000 lei. Marcel Pavel figureaza printre invitati


Sarbatori 2013Consiliul Local (CL) Bacau a aprobat marti, in cadrul unei sedinte extraordinare, alocarea a 200.000 de lei pentru organizarea Sarbatorilor de iarna in municipiul Bacau. Aproape jumatate din suma, adica 95.000 lei, va fi folosita pentru plata onorariilor artistilor, in timp ce restul banilor va fi impartit in vederea finantarii mai multor evenimente.

Pensionarii Bacaului vor avea propriul micro-revelion, pretuit de municipalitate la doar 10.000 lei. Pentru organizarea Sarbatorilor, alesii au pregatit 5000 lei in vederea inchirierii de sali (!), respectiv 7000 lei pe post de cheltuieli cu promovarea evenimentelor. Scena, efectele speciale si efectele pirotehnice vor costa, la pachet, 80.000 lei.

Bugetul pentru Sarbatorile din acest an e identic cu cel de anul trecut, cand pe scena instalata in fata Prefecturii Bacau s-a „produs” cu un relativ succes cantaretul italian Francesco Napoli. In acest an, municipalitatea conteaza pe numele lui Marcel Pavel, precum si pe doua concerte ce vor avea loc la Teatrul de Vara „Radu Beligan” (Filarmonica „Mihail Jora”, respectiv Ansamblul „Plaiuri bacauane”).

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

  1. Dar pe locuitori nu ii intreaba nimeni nimic? Nu le cere nimeni parerea? Poate locuitorii nu il vor pe Marcel Pavel, poate sunt foarte linistiti daca „le canta” Filarmonica Mihail Jora care e din Bacau, e a noastra si care sigur ar costa mai putin decat flascul de Marcel Pavel! Alesii locali ar trebui sa invete sa ceara si sa asculte parerea platitorilor de taxe din care se platesc cei 200 000 lei! Nu?

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.