Șapte ore de distracție cu Palatul Copiilor Bacău, în centrul orașului

Miercuri, 29 mai 2019, profesorii și elevii de la Palatul Copiilor Bacău vă invită să celebrăm împreună Ziua Copilului, în cadrul evenimentului ”Copil talentat. Copil la Palat”, un eveniment – maraton, o sărbătoare a tuturor celor cu suflet tânăr, care se va desfășura timp de aproape șapte ore (11.30 – 18.00), în centrul orașului, în Piața Tricolorului.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Elevii Palatului Copiilor Bacău s-au pregătit intensiv pentru a vă impresiona și a vă readuce farmecul copilăriei în suflet. Vor fi prezenți elevi și profesori de la cercurile de muzică uşoară, muzică populară, dans modern, teatru, cultură şi civilizaţie engleză, judo, protecţia mediului, sanitarii pricepuţi, design vestimentar, pictură, redacţie presă, vor susţine momente artistice, sportive şi chiar ştiințifice pentru a sărbători copilăria, creativitatea și un stil de viață sănătos.

Împreună cu dumneavoastră ne vom distra și vom serba prin cântec, dans, jocuri, desene pe asfalt, face painting, teatru, demonstrații sportive s.a.m.d. Copiii vor fi esența acestor 7 ore. Le puteţi admira talentele și inteligența, susținându-i prin prezență și intrând în jocul lor. Veţi descoperi ce copii minunați se dezvoltă la Palat. În cadrul aceluiaşi eveniment se vor mai desfășura un flash mob şi proiectul de educație ecologică și dezvoltare a creativității elevilor ”PET CAP – Creativitate de Ziua Copilului”, proiect realizat în parteneriat cu Direcţia Silvică.

Invităm toți cetățenii orașului Bacău cu suflet de copil să ia parte la bucuria acestui eveniment, prin care dorim să ne reamintim cu toții pentru câteva clipe de inocența și magia copilăriei. Raţiunea de a fi a Palatului Copiilor Bacău este Copilul! Noi suntem glasul orașului, glasul copilăriei, pe 29 mai!

 Programul evenimentului ”Copil talentat. Copil la Palat”:

11:45 DESCHIDEREA EVENIMENTULUI

11:50 Şcoala STELUŢELOR

12:20 Cercul de Muzică Uşoară, coord. Prof. Claudiu Filip

12:40 Cercul de Muzică Uşoară

13:00 Cercul de Muzică Uşoară

13:25 Cercul de Dans, coord. Prof. Petrică Radu

13:30 Cercul de Muzică Uşoară

13:55 Cercul de Dans

14:00 Cercul de Muzică Uşoară

14:20 Cercul de Dans

14:25 Cercul de Muzică Uşoară

14:55 Cercul de Folclor, Ansamblul Folcloric „Stejărelul” , coord. Prof. Mihai Bîrjoveanu

16:05 FLASH MOB

16:35 Cercul de Muzică Uşoară – pian & chitară, coord. Prof. Emil Iftimie

16:50 Cercul de Dans

16:55 Cercul de engleză, coord. Prof. Alina Drăghici

17:00 Cercul de Teatru – spectacol mişcare scenică:„EMIGRANŢII” , coord. Prof. Simona Mătăsaru

17:20 Cercul de Muzică Uşoară

17:45 Cercul de Dans

17:50 Cercul de Muzică populară, coord. Prof. Andreea Brzărău

18:05 ÎNCHIDEREA EVENIMENTULUI

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here