Saptamana viitoare se vor semna contractele cu Umbrarescu si se pot incepe lucrarile pe Autostrada Buzau – Focsani (loturile 1 si 4)


Contractele de executie pentru loturile 1 si 4 din Autostrada A7 , sectiunea Buzau – Focsani, se vor semna cu Umbrarescu saptamana viitoare. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Podcastul EVZ :

Săptămâna viitoare semnăm contractele pe Autostrada Buzău – Focșani (A7). Cred că după mult timp sunt primele contracte care nu au fost contestate. A câștigat o companie românească pe două loturi, nu a contestat nimeni. Asta înseamnă că se intră într-un ritm normal, că se respectă deciziile comisiei, că nu au avut motiv de contestare”, a declarat ministrul Transporturilor la 

Tronsonul 1 (Buzău – Vadu Pașii) are o lungime de 4,6 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 689,28 milioane de lei (fără TVA).

Tronsonul 4 (Mândrești Munteni – Focșani Nord) are cu o lungime de 10,94 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 763,72 milioane de lei (fără TVA).

Umbrarescu are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.