Saptamana viitoare se vor semna contractele cu Umbrarescu si se pot incepe lucrarile pe Autostrada Buzau – Focsani (loturile 1 si 4)

0

Contractele de executie pentru loturile 1 si 4 din Autostrada A7 , sectiunea Buzau – Focsani, se vor semna cu Umbrarescu saptamana viitoare. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Podcastul EVZ :

Săptămâna viitoare semnăm contractele pe Autostrada Buzău – Focșani (A7). Cred că după mult timp sunt primele contracte care nu au fost contestate. A câștigat o companie românească pe două loturi, nu a contestat nimeni. Asta înseamnă că se intră într-un ritm normal, că se respectă deciziile comisiei, că nu au avut motiv de contestare”, a declarat ministrul Transporturilor la 

Tronsonul 1 (Buzău – Vadu Pașii) are o lungime de 4,6 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 689,28 milioane de lei (fără TVA).

Tronsonul 4 (Mândrești Munteni – Focșani Nord) are cu o lungime de 10,94 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 763,72 milioane de lei (fără TVA).

Umbrarescu are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.