Sala de sport de 8000 de locuri in Bacau

0

Orasul Bacau va avea o sala de sport de 8000 de locuri in aproximativ 2 ani de zile.Contractul Salii Polivalente din Bacau a fost semnat vineri , 17 iunie 2011 , de primarul Romeo Stavarache cu prezentantii consortiului finlandezo-polonez.
Licitatia pentru constructia Salii Polivalente din Bacau a fost deschisa , internationala iar anuntul a fost publicat si in Jurnalul Uniunii Europene.

Sala polivalenta va fi construita in cartierul CFR , in zona strazilor General Stefan Guse – Constantei – Tineretului.Valoarea lucrarilor este de 58.156.935 lei iar ca durata de executie se estimeaza a fi de 2 ani.

Declaratia primarului Bacaului Romeo Stavarache :
„Foarte important pentru noi este ca aceasta lucrare sa fie o lucrare de referinta, iar Municipiul Bacau va avea cu siguranta un cuvânt de spus in lumea sportului. Miscarea sportiva este din ce în ce mai puternica în Bacau, orasul are un cuvânt din ce în ce mai greu în lumea sportului si sunt convins ca performantele pe care echipele bacauane le vor obtine vor fi din ce în ce mai mari si vor atrage mii de bacauani la spectacolele sportive.
Licitatia internationala, publicata si în Jurnalul Uniunii Europene, ne-a dat posibilitatea sa avem, în Bacau, o asociere de doua firme foarte puternice din Europa. Firma de executie are circa 10.000 de angajati si în acest moment construieste trei stadioane în Polonia pentru Campionatul European de fotbal din 2012”,


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.