S-au finalizat lucrarile la conducta de la Poiana Uzului si s-a inceput umplerea cu apa

UPDATE 15 noiembrie

Astazi, 15 noiembrie 2017, ora 09:00, au revenit la parametri normali indicatorii de debit si presiune pentru orasele Moinesti, Darmanesti, Targu Ocna si comunele Dofteana, Ardeoani, Magiresti, Poduri.
In cursul noptii precedente apa a ajuns in Statia de Tratare Barati cu un debit redus, de circa 250 mc/h. Acesta a fost marit treptat, astfel incat la aceasta ora, in Statia de Tratare Barati, ajunge un debit de circa 600 mc/h. Manevrele de umplere a conductei se desfasoara conform procedurii.


„Lucrarile de consolidare ale conductei de aductiune din zona Barajului Poiana Uzului au fost finalizate in bune conditii astazi, 14.11.2017, la ora 16.15, cu 3 ore mai devreme fata de graficul stabilit.
La ora 17.00 au fost initiate operatiunile de reluare treptata a umplerii conductelor de aductiune si transport.” se arata intr-un comuncat trimis de Compania de Apa Bacau

La finalizarea lucrarii, pentru a reveni la parametrii normali de furnizare a apei potabile, ca debit si presiune , pentru a nu pune in pericol integritatea conductelor de aductiune, transport si distributie, este necesara reluarea treptata a umplerii acestora. Intervalul de timp necesar pentru umplerea conductelor si revenirea la parametrii initiali este de pana la 60 de ore pentru aductiunea care deserveste municipiul Bacau si pana la 12 ore pentru aductiunile celorlalte localitati.

Apa va reveni la robinetele locuitorilor din Bacau cel tarziu vineri, 17 noiembrie, ora 07:00.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here