S-a deschis unica pista modulara pumptrack din Moldova. Investitia a fost finantata de Consiliul Judetean Bacau

Vineri, s-a deschis unica pista modulara pumptruck din Moldova, in parcul Orizont de pe dealul Osoiu (Moinesti). Obiectivul, amplasat în parcul Orizont de pe dealul Osoiu, promovează o metodă excelentă de antrenament, coordonare motorie și îmbunătățire a echilibrului pentru iubitorii de biciclete, trotinete, scutere, skateboarduri, longboarduri și role.

Realizarea acestui obiectiv a fost posibilă prin aprobarea finanțării de către Consiliul Județean Bacău a programului sportiv „Creșterea performanțelor ciclismului juvenil cu dezvoltarea mijloacelor de antrenament în aer liber”, în valoare de aproximativ 175.000 lei, dar și a contribuției Clubului Sportiv Municipal Moinești, de aproximativ 25.600 lei.

Sunt extrem de încântat să văd copii care practică sport! Pentru tinerii cicliști din cadrul clubului moineștean, această amenajare reprezintă nu numai șansa reală spre atingerea performanței, ci și un loc pitoresc de socializare, destindere și practicare a mișcării în aer liber, elemente esențiale care asigură o viață sănătoasă.

În acest context, sunt încrezător că proiectul viitorului Parc Atletic, pe care împreună cu echipa de profesioniști din cadrul Consiliului Județean, doresc să-l materializez în Bacău, va veni ca o dezvoltare firească a pașilor făcuți în această direcție, pentru promovarea mișcării și educaţiei prin sport, canalizarea energiilor individuale ȋn scopuri constructive, cu efect direct ȋn creșterea standardului de viață.” a declarat Valentin Ivacean – presedinte CJ Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentANPC a verificat peste 300 de magazine Mega Image si a inchis multe dintre ele. Amenzile depasesc 1 milion de euro
Articolul urmator8 locuri de joaca din Municipiul Bacau au fost inchise de comisarii ANPC

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.