S-a deschis laboratorul #Atipic la SJU Bacau, unde vor fi ajutati copiii care sufera de afecțiuni psiho-neuro-motorii


La Spitalul Judetean Bacau s-a deschis laboratorul #Atipic, unde copiii care suferă de afecțiuni psiho-neuro-motorii vor fi ajutati de medici si asistenti. Serviciile de recuperare medicală oferite de echipa #Atipic au un nivel ridicat de calitate și sunt gratuite, în baza contractului pe care SJU Bacău îl derulează cu CJAS:

„Echipa extraordinară care deservește acest laborator unic în regiunea Moldovei merită, la rândul ei, o mențiune specială din partea mea: sunt îngerii păzitori de la spital ai copiilor cu nevoi speciale, care – sub forma psihologului clinician, a terapeutului ocupațional, psihoterapeutului sistemic, profesorului logoped sau a kinetoterapeutului – le oferă copiilor și părinților acestora un sprijin real, incomensurabil, pe calea revenirii la o viață dorit normală.

Am fost mișcat de ce mi-a fost dat să văd la laboratorul #Atipic din cadrul SJU Bacău, atât sub aspectul dotărilor unice (inclusiv utilizarea realității virtuale pentru susținerea recuperării motorii și cognitive), cât mai ales a dedicării și implicării colectivului de aici, al cărui altruism poate fi, oricând, un exemplu pentru noi toți. „ a precizat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.