S-a deschis laboratorul #Atipic la SJU Bacau, unde vor fi ajutati copiii care sufera de afecțiuni psiho-neuro-motorii

La Spitalul Judetean Bacau s-a deschis laboratorul #Atipic, unde copiii care suferă de afecțiuni psiho-neuro-motorii vor fi ajutati de medici si asistenti. Serviciile de recuperare medicală oferite de echipa #Atipic au un nivel ridicat de calitate și sunt gratuite, în baza contractului pe care SJU Bacău îl derulează cu CJAS:

   

„Echipa extraordinară care deservește acest laborator unic în regiunea Moldovei merită, la rândul ei, o mențiune specială din partea mea: sunt îngerii păzitori de la spital ai copiilor cu nevoi speciale, care – sub forma psihologului clinician, a terapeutului ocupațional, psihoterapeutului sistemic, profesorului logoped sau a kinetoterapeutului – le oferă copiilor și părinților acestora un sprijin real, incomensurabil, pe calea revenirii la o viață dorit normală.

Am fost mișcat de ce mi-a fost dat să văd la laboratorul #Atipic din cadrul SJU Bacău, atât sub aspectul dotărilor unice (inclusiv utilizarea realității virtuale pentru susținerea recuperării motorii și cognitive), cât mai ales a dedicării și implicării colectivului de aici, al cărui altruism poate fi, oricând, un exemplu pentru noi toți. „ a precizat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here