Primarul anului ?

0

Forumul Administratiei din Romania a organizat un eveniment prin care a inmanat premiul de 15 000 de euro si distinctia de „primarul anului ” lui Romeo Stavarache. Stavarache a declarat ca va amenaja un parc pentru copii, cu banii primiti.

Ziarul Desteptarea, a pornit o ancheta pentru a investiga cine este acest Forum al Administratiei si cine patroneaza Revista romana de administratie publica locala.

Societatea care patroneaza Revista romana de administratie publica locala, cea care i-a oferit lui Stavarache distinctia „primarul anului”, este detinuta de Ionel Chirita, secretarul general al Ligii Alesilor Locali (LAL) a PNL. Pana in 2008, Chirita a fost primar PNL de Harsova si unul dintre fruntasii liberali ai PNL Constanta. Din 2008 pana in 2010, Romeo Stavarache a fost coleg cu Chirita in LAL, detinand functia de vicepresedinte. Modul in care Revista romana de administratie publica locala a acordat distinctii si premii in cadrul Forumului Administratiei Romanesti (FAR) ridica mari semne de intrebare. Ionut Iuria, redactorul sef al revistei, a declarat ca edilii au fost premiati pe baza unor liste de proiecte pe care le-au transmis publicatiei. Potrivit lui Iuria, proiectele nu au fost verificate de membri juriului. Lista trimisa de Stavarache contine 30 de pagini si o sumedenie de minciuni administrative, unele de proportii covarsitoare.” Sursa : Desteptarea

Cei 15.000 de euro primiti drept premiu :

„Pentru cel mai important premiu, am reusit sa obtinem un vaucher de 15.000 de euro (n.r. – premiul primit de Stavarache) pe care l-a oferit firma Mondoplay Bucuresti. Vaucherul vizeaza amenajarea unui loc de joaca pentru copii, in localitatea primarului castigator”, a spus el.” Sursa : Desteptarea

Asadar , Ziarul de Bacau publica si sustine aceast premiu (atat pe site-ul oficial al ziarului cat si pe toate site-urile bloggerilor afiliati) iar Desteptarea vine cu cateva argumente destul de solide care arata o legatura politica intre cei ce au oferit premiul si primarul orasului Bacau , Romeo Stavarache.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.