Rezultate partiale. Cine a castigat primariile din Bacau, Onesti, Comanesti, Moinesti si Buhusi

1

In Municipiul Bacau, Lucian Viziteu (ADU) a castigat un nou mandat, rezultatele partiale indicand un procent de 36% in dreptul actualului primar. Pe locul al doilea se afla Valentin Ivancea(PSD) cu 23%, urmat de Cristi Manolache (11%), Sergiu Sechelariu (11%), Dragos Stefan(AUR-5,66%) si Cristian Ghinghes – 4,8%.

Adrian Jilcu(PSD) a reusit sa castige Primaria Onesti cu peste 50% din voturi. Pe locul al doilea se afla Elena Apavaloaie (PNL) cu 31% si Gnatiuc Nicolae (AUR) cu 4,88%.

Comanestiul a fost castigat tot de Viorel Miron (PNL) cu aproximativ 52%. Pe locul al doilea se afla Stefan Constantin (PSD) cu 31% si Drumea Laurentiu – AUR, cu 10%.

In Moinesti, Valentin Vieru (PNL) conduce cu 58%, urmat de Iulian Busuioc (PSD) cu 17,99%. Pe locul al treilea se afla Pascalini Nini ( SOS) cu 12%.

In Buhusi, Vasile Zaharia a castigat detasat primaria Buhusi, cu peste 47%. Pe locul al doilea se afla Ionel Turcea(PNL) cu 27%, urmat de Doru Vinca(ADU) cu 13%.

In Targu Ocna, Cristian Ciubotaru (PSD) ramane primar, cu 57%. Pe locul al doilea este Ababei Bogdan (PNL), cu 23%.

Ben Moraru(PSD) a castigat primaria Slanic-Moldova cu aproape 40%. Pe locul doi se afla Baciu Gheorghe(PNL) cu 27% si Andrei Serban(AUR) cu 25%.

Constantin Toma a castigat Primaria Darmanesti (PNL), cu 79%.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.