Rezerva de apa a trecut in administrarea CRAB. Primar Viziteu: „În cazul unei avarii, nu vom mai rămâne zile întregi fără niciun strop de apă la robinet”


Consilierii locali au decis, vineri, sa aprobe proiectul de hotarare prin care Rezerva de apa a Bacaului trece in administrarea CRAB. Proiectul a fost respins in alte doua sedinte, intrucat receptia lucrarilor nu a fost semnata de toti membrii comisiei. O parte dintre acestia au semnalat ca ar exista diverse nereguli cu aceasta investitie.

Cu toate astea, Rezerva de apa a trecut in administrarea Companiei de Apa Bacau. Primarul promite ca de acum inainte nu vor mai exista probleme cu apa in Municipiul Bacau, iar cand vor fi avarii, rezerva de apa va intra in functiune :

În cazul nedorit al unei avarii pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului, nu vom mai rămâne zile întregi fără niciun strop de apă la robinet. Am adus acest proiect pentru prima dată pe masa consilierilor locali la sfârșitul lunii iulie și, de atunci, l-au respins de 2 ori, din motive pur politice. Decizia a venit ca răspuns la dovezile aduse chiar de către CRAB pentru ceea ce eu am tot repetat: neadministrarea conformă a rezervei de către operatorul de apă poate deveni un pericol pentru băcăuani. În ciuda contrelor politice, aleșii din Consiliul Local Bacău și-au înțeles rolul și au deblocat o situație care, în cazul în care ar fi continuat, ne-ar fi afectat pe toți în egală măsură.” a precizat Lucian Viziteu – primarul Municipiului Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.