Reținuți de polițiști după ce ar fi sustras două autoturisme

0

          La data de 13 iunie a.c, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a depistat pe strada 9 Mai din localitate, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani care se deplasau pedestru, iar în urma controlului corporal efectuat asupra unuia dintre aceștia a fost găsită o cheie auto.

          Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 12/13 iunie a.c., cei trei ar fi sustras un autoturism din județul Vrancea. Autoturismul în cauză a fost identificat parcat pe o stradă din municipiul Bacău. Tinerii au fost conduși la sediul secției de poliție, cercetările fiind preluate de polițiștii din Vrancea.

         Totodată, poliţiştii Secției 2 Poliție Bacău au stabilit faptul că, cele trei persoane ar mai fi sustras un autoturism, în noaptea de 06/07 iunie a.c., din Dărmăneşti, pe care l-ar fi vândut unei persoane din comuna Horgeşti. Polițiștii din Dărmănești au recuperat autoturismul și l-au predat păgubitului. Faţă de doi dintre tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.