Retinut 24 de ore pentru furt calificat. Un bacauan a intrat in curtea unei case si a furat bunuri de 33.000 lei

0

La data de 23 iunie a.c., polițiștii de la Secția 9 Poliție Rurală Turda au decis să rețină un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău, pentru o perioadă de 24 de ore, sub suspiciunea de comitere a infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 12-19 martie a.c., polițiștii au constatat că bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în comuna Ciurila, sat Sălicea, de unde ar fi sustras unelte electrice, dispozitive electronice (IT), instrumente muzicale, printre care o cameră video, o unitate PC, un malaxor pentru mortar, o drujbă electrică, un saxofon, o vioară și alte bunuri, toate în valoare totală de aproximativ 33.000 de lei.

La data de 23 iunie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul unei grupe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bănuitului din localitatea Sălicea, unde au identificat și ridicat mai multe obiecte, printre care o drujbă electrică, un mixer electric pentru mortar, 2 dispozitive pentru redat muzică, un aspirator și alte mijloace materiale de probă de interes în cauză.

Pe baza probatoriului adunat, polițiștii au emis o ordonanță prin care au decis reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. Polițiștii continuă investigațiile în legătură cu presupusa comitere a infracțiunii de furt calificat.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.