(P) Rețeaua de farmacii Sf. Spiridon se extinde cu trei unități noi: doua in judetul Bacau si una in Piatra-Neamt

Pe 8 septembrie 2014, una dintre cele mai mari rețele de farmacii locale din zona Moldovei deschide trei noi farmacii Sf. Spiridon în cartierul Bacău Nord din orașul Bacău (str. Aprodu Purice, nr.9), comuna Nicolae Bălcescu și orașul Piatra Neamț.

Păstrând tradiția rețelei de a deschide farmaciile într-o zi de sărbătoare, cele trei noi unitați îi întâmpină pe toți pacienții care își sărbătoresc ziua onomastică pe 8 septembrie, de Sf. Maria, cu promoții și cadouri speciale.

În plus, fiecare nouă farmacie Sf. Spiridon  îşi răsplăteşte primii 50 de cumpărători cu produse gratuite și reduceri atractive.

”În fiecare din cele trei unități noi, la fel ca în oricare farmacie din rețeaua Sf. Spiridon, profesionalismul personalului, împreună cu diversitatea de promoții și servicii adiacente, întregesc gama de produse farmaceutice oferite la unele dintre cele mai bune prețuri din piață” ne-a declarat Tatiana Șoldeanu, director de marketing la Farmaciile Sf. Spiridon.

Rețeaua de farmacii Sf. Spiridon, înființată în orașul Bacău în anul 2011, numără în prezent 20 de unități, din care 5 farmacii au fost lansate chiar în anul 2014.

fisier cu promo landscape

În oricare din cele 20 de unități din rețea, pacienții pot alege facilitățile de discount oferite de cardul Sf. Spiridon, pot opta pentru ”Cele mai mici prețuri la cele mai solicitate 40 de produse” pe baza aceluiași card, pot achiziționa produse cu reduceri de până la 50% discount din ”Vitrina cu oferte speciale” aflată în fiecare farmacie și pot solicita în orice zi, serviciul gratuit de luare a tensiunii, doar la prezentarea cardului de farmacie.

Pentru a oferi pacienților săi consiliere farmaceutică de cea mai buna calitate, compania a dezvoltat programul de instruire profesională ”Academia Sf. Spiridon” și colaborează în permanență cu firme de training specializate.

“Farmaciile Sf. Spiridon” fac parte impreuna cu firma de distribuție produse farmaceutice ND Pharma din cel mai mare grup pharma din zona Moldovei.

ND Pharma deține în portofoliu, în calitate de unic importator în România, brandul Nature Essential, unul dintre cele mai puternice branduri de suplimente alimentare, vitamine și minerale din UE, produse în Spania, din ingrediente naturale, de compania Bio-DiS SPANIA.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here