Restaurantele din Bacau au luat amenzi de aproape 80.000 lei in 2021. Acum, stau inchise, chiar daca rata este sub 3

   

Industria HoReCa din Bacau este lovita din toate partile. In anul 2021, barurile si restaurantele din Bacau au luat amenzi de aproape 80.000 lei. Politistii au aplicat 22 de sanctiuni, pentru nerespectarea masurilor din pandemie.

   

Mai mult decat atat, din martie, restaurantele sunt inchise la interior din cauza ratei de infectie de peste 3. Chiar daca din 19 aprilie, rata de infectie a scazut in Municipiul Bacau sub 3 si a ajuns la 2.21 ( duminica, 25 aprilie), restaurantele nu pot fi deschise din cauza birocratiei. Conform unor proceduri fara sens, reevaluarea localitatilor – sub aspectul ratei de infectie – se face o data la 14 zile. Ultima evaluare a fost facuta pe 18 aprilie cand rata era peste 3, astfel ca urmatoarea va avea loc pe 2 mai.

Exista si 3 firme din municipiul Bacau, care administreaza baruri/restaurante si au ramas fara autorizatie de functionare din cauza nerespectarii masurilor :

„A fost înaintată documentaţia specifică instituţiilor abilitate, în vederea suspendării activităţii pentru 3 operatori economici ce au puncte de lucru pe raza municipiului Bacău.” se arata intr-un raspuns transmis de IPJ Bacau catre Bacau.net

Conform informatiilor publicate de Ziarul de Bacau, doua dintre firme sunt SC Alogen SRL și Escobar Cafe SRL.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here