Renumitele coșuri profesionale pentru șeminee au ajuns și la Bacău. Descoperă-le și tu!

   
default

Indiferent că ne referim la o sobă, la un semineu lemne sau la orice sursă de încălzire care folosește combustibil fosil, cea mai sigură cale de a te ține departe de pericole, o reprezintă alegerea unui coș de fum profesional, confecționat din materiale de calitate superioară și montat de către meșteri care să-ți ofere garanția lucrării bine făcute. Acordă o atenție deosebită celei mai importante componente a sistemului de încălzire și alege soluții premium de evacuare a fumului de la PEFOC!

   

Meșterii sibieni cu 23 de ani de activitate în universul comercializării și montajului profesional al soluțiilor alternative de încălzire, îți pun la dispoziție o gamă completă de coșuri de fum profesionale: ceramice, din cărămidă sau inox, izolate cu șamotă pentru durabilitate, rezistență și siguranță – soluții perfecte pentru funcționarea în parametri maximi a șemineului tău, a sobei pe lemne sau a centralei pe peleți. Trebuie să știi că, un horn bacau profesional pentru casă, montat corespunzător de către o echipă cu experiență, nu te ține departe doar de pericolele incendiilor accidentale, dar te și ajută la creșterea eficienței sistemului de încălzire, arzând și mai puține lemne, datorită evacuării corespunzătoare a fumului și gazelor de evacuare.

Oferta PEFOC conține diferite modele de coșuri de fum care variază ca preț, în funcție de calitatea materialelor din care sunt confecționate, dar și de accesorii, servicii de montaj profesional sau curățare, totul pentru o evacuare la superlativ.

Cosurile de fum ceramice – Cele mai căutate și montate tipuri de hornuri pentru locuințe, modelele ceramice sunt formate dintr-un canal (tub) ceramic, învelite în mantale de beton, ceea ce conferă siguranță, durabilitate și rezistență mecanică și termică în timp, ideale pentru evacuarea în siguranță a gazelor și fumului rezultate în urma arderii. De aceea, acest tip de coș de fum de calitate nemțească vine și cu o garanție de 30 de ani de la producător.

Hornul din inox – Acest tip de sistem de evacuare este unul mai simplu, mai ușor de transportat, de manipulat și mai rapid de montat, fie că este la exterior sau interior. Potrivit pentru un șemineu sau o soba tip semineu pe colt, acesta este construit dintr-un material ușor, cu secțiune circulară, design modern și o tehnică specială de evacuare. Hornurile din inox sunt suficient de performante ca să ofere randament și siguranță superioare, încadrându-se în același timp, într-un preț rezonabil.

Accesorii coșuri de fum – Odată ce coșul de fum profesionist este achiziționat, meșterului nu îi mai rămâne decât să se aprovizioneze cu accesoriile potrivite pentru construcția hornului și să înceapă montajul propriu-zis. De aceea, ai la dispoziție o gamă completă de accesorii pentru racordarea surselor termice la coșul de fum, cuprinzând: pălării și terminale canal, racorduri simple ceramice, din inox sau izolate, etanșări de exterior, regulatoare și ventilatoare speciale, alături de multe alte accesorii utile construcției unui coș de fum trainic.

Servicii montaj coșuri de fum – Clienții au oportunitatea să-și monteze soluția de evacuare cu ajutorul unei echipe de meșteri adevărați, care se vor ocupa de întregul proiect, de la “A la Z”. Așadar, vei beneficia la cerere de montaj, alături de punerea la dispoziție a produselor de calitate, servicii de proiectare, consultanță și discuții la fața locului, precum și de montajul și punerea corespunzătoare în funcțiune, a coșului de fum. Echipa Pefoc este alcătuită din personal calificat în domeniul termic, cu experiența îndelungată și training de specialitate.

Servicii curățare hornuri – Pentru ca un produs să funcționeze la parametri optimi și pentru cât mai mult timp, adică să ofere performanță și durabilitate, este necesară o întreținere adecvată, efectuată de personal calificat. Asta înseamnă că, la un coș de fum este absolut necesară intervenția periodică a unui coșar autorizat, pentru curățarea canalului de evacuare de cel puțin două ori pe an, pentru a te asigura că totul merge perfect.

Căldura este o necesitate în orice cămin! De aceea, PEFOC  îți pune la dispoziție și o gamă variată de focare șeminee pe lemne, termoșeminee, sobe sau centrale pentru încălzirea locuinței tale. Modele clasice sau moderne, cu sticlă dreaptă sau pe colț, pentru proiecte termice eficiente și spectaculoase! Meșterii sibieni asigură consultanță, transport și acces la un stoc propriu vast de produse și accesorii termice, disponibile în localitățile Comănești, Onești, Dărmănești, Târgu Ocna, Buhuși, Moinești, Slănic-Moldova din județul Bacău și împrejurimi, toate acestea pentru ca tu să te poți bucura de calitate la superlativ!

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here