Reincep lucrarile la Insula de Agrement. In aceasta vara am putea avea un Aqua Park functional in Municipiul Bacau


Insula de Agrement a fost deschisa publicului in vara anului 2019 de fostul edil, Cosmin Necula. De atunci, stadiul fizic a ramas la 90%, cladirile si Aqua Park-ul fiind nefunctionale.

Primaria Municipiului Bacau a dat ordinul de incepere pentru finalizarea restului de lucrari. Suma totala va fi de 700.000 euro ( 3.498.282,22 lei, inclusiv TVA ). Data de incepere este 21 martie, iar lucrarile vor dura 4 luni. In mod normal, pana la finalul lunii iulie, Insula ar trebuie sa fie finalizata in totalitate.

Lucrarile se vor face de Societatea de Servicii Publice ( SSPM), condusa de fostul primar Cosmin Necula :

Executantul se obliga să execute lucrari – finalizare obiectiv „Reabilitare si modernizare Insula de Agrement Bacau”, în conformitate cu cerintele caietului de sarcini si cu obligatile asumate. Costul lucrarilor este de 2.939.690,94 lei fara TVA, la care se adauga TVA 558.541.28 lei. Durata contractului este de 4 luni de la data executării contractului, la care se adauga pericada de garantie de 36 luni.” a transmis SSPM intr-un raspuns pentru Bacau.net

Se vor executa lucrari de placare la Aqua Park – Lazy River, montaj deck, finisaje, asternere nisip pentru plaja si se vor efectua probele tehnologice la instalatii si echipamente.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.