Record de reciclare la Kaufland. Peste 11 milioane de recipiente au fost colectate intr-o saptamana. Magazinul din Narcisa(Bacau), in topul colectarii

0

Peste 11 milioane de pet-uri reciclate la nivel national, intr-o saptamana

Kaufland România a raportat rezultatele remarcabile ale campaniei „Săptămâna reciclării” și a stabilit un nou record în domeniul sustenabilității. Într-o singură săptămână, au fost colectate peste 11.200.000 de recipiente, cu participarea a peste 470.000 de clienți din întreaga țară. În medie, zilnic, au fost colectate peste 1,5 milioane de recipiente în toate magazinele Kaufland. De asemenea, magazinul Kaufland de pe strada Barbu Văcărescu din București a obținut un record impresionant, cu 38.000 de ambalaje depuse într-o singură zi.

În intervalul 27 septembrie – 3 octombrie 2023, clienții au avut ocazia să primească un voucher valoric în valoare de 50 de bani pentru fiecare recipient din PET, sticlă sau doză de aluminiu pe care l-au adus la una dintre automatele de colectare separată disponibile în magazinele Kaufland. Aceste cupoane pot fi utilizate în oricare dintre magazinele Kaufland până la data de 10 octombrie, pentru a achita tranzacții cu o valoare cu cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului.

Pentru cele 11 milioane de pet-uri, Kaufland a achitat din butetul propriu peste 1 milione de euro.

Magazinul Kaufland din Narcisa, in topul reciclarii la nivel national

Potrivit unor informatii, magazinul Kaufland din zona Narcisa s-a aflat pe locul 4 la nivel national, in topul reciclarii. In doar o saptamana, au fost colectate 130.000 de pet-uri.

Din luna noiembrie, de cand se va implementa oficial sistemul de colectare, vor putea fi duse al reciclat doar ambalajele achizitionate dupa aceasta data, care vor avea un cod special si pentru care se va achita taxa de 50 de bani.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.