Recomandari ale Politiei Bacau

1

În ultima perioada, un numar tot mai mare de persoane în vârsta din judetul Bacau, au fost victimele unor escroci, prejudiciile create fiind însemnate, reprezentate de sume de bani, bunuri sau bijuterii. Metodele folosite si modurile de operare sunt diverse, escrocii profitând – în majoritatea cazurilor – de buna credinta sau chiar naivitatea persoanelor cu care intra în contact.

Pentru a nu deveni victime ale acestor infractori, politistii recomanda :

– Acordati maxima atentie persoanelor care suna la usa dvs. sau pe care le introduceti in casa!

– Daca persoana necunoscuta se prezinta într-o calitate oficiala, solicitati legitimatia de serviciu si notati datele de pe document!

– Verificati cu atentie persoanele care suna la usa sub pretextul unor reparatii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicita sa le închiriati o camera!

– Nu primiti în casa cersetori, negustori ambulanti, sau orice alte persoane necunoscute!

– Obisnuiti copiii sa nu deschida usa nimanui în lipsa dvs. sa nu tradeze ca sunt singuri în casa!

– Vegheati cu atentie la persoanele cu care se împrietenesc copiii dvs.!

Daca aveti dubii cu privire la seriozitatea unor persoane care va contacteaza, apelati cu încredere la serviciile politistului de proximitate din cartierul dumneavoastra daca locuiti la oras sau al lucratorilor de la postul comunal de politie daca locuiti la tara.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

 1. DIACONESCU NICOLAE SI DIACONESCU MARINEL DIN MIRCEA VODA CONSTANTA SUNT ALIATI CU ESCROCII DIN BACAU RESPECTIV CARAZA DAN CONSTANTIN SI LEHADUS GHEORGHITA .
  CONCUBINAJUL LOR ESTE DESIGUR UNUL INFRACTIONAL ,SUB UMBRELA UNOR FIRME MAI NOI SAU MAI VECHI ,CUMPARATE,PUN LA CALE PLANURI MALEFICE ,INSELACIUNI FRAUDE .
  ATENTIE LA FIRMELE PATRONATE DE ACESTI SINISTRI IMPOSTORI
  SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA
  SC CARAZACONSTRUCT GALATI
  SC MEGA BLOC SATU NOU MEDGIDIA
  SC COS AND CONSTRUCT MIRCEA VODA
  SC GELAR SRL BACAUCaraza dan constantin din bacau (danutz_dtz19) 22 de ani si lehadus gheorghita ZIS GEO tot din bacau 38 de ani sunt priceputi in toate ,sub umbrela sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc medgidia se s-au pus pe capatuiala, din munca altora. ajutati de complici ,acestia pun la cale fraude de mii de euro. atentie la firmele escrocilor sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , acompaniaza cincu daniel ,BOHAN IULIAN ,DIACONESCU MARINEL SI DIACONESCU NICOLAE DIN MIRCEA VODA ,. lehadus gheorghita din bacau str infratirii 58 este atat de marsav incat si-a escrocat pana si prietenii apropiati cu sume importante de bani . caraza dan constantin este indeaproape sustinut de tatal sau caraza teofil din bacau str marasesti 159/a/37 ,cel care ar fi trebuit sa fie primul in a lua atitudine impotriva acestor comportamente infractionale

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.