Reactie intarziata a deputatului USR, Lucian Viziteu, dupa numirea unui condamnat la ISJ Bacau: „Sunt din ce în ce mai dezamăgit de oferta PNL”

Deputatul USR de Bacau, Lucian Viziteu, are o reactie intarziata, dupa numirea facuta de PNL Bacau la ISJ Bacau. In urma cu cateva zile, PNL l-a numit pe Ion Balcan inspector adjunct la ISJ Bacau. Acesta a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru consum de alcool la volan. Decizia este definitiva.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Deputatul USR a reactionat imediat dupa condamnarea in prima instanta a managerului DGASPC, Daniela Titaru insa a uitat de numirea lui Balcan la ISJ.

Miercuri, desi Balcan a demisionat deja de mai multe zile, Lucian Viziteu a reactionat:

„Profesorul Ion Balcan a fost numit de către PNL Bacău inspector școlar ajunct, deşi are o condamnare definitivă de un an și jumătate cu suspendare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, plus 60 de zile de muncă în folosul comunității și o perioadă de probațiune și reeducare socială care include vizite periodice la Poliţie.

Sunt din ce în ce mai dezamăgit de oferta PNL, în toată țara sunt puși în diferite funcții cetățeni al căror singur merit este carnetul de partid!” spune Viziteu

Deputatul USR de Bacau pare ca judeca „penalii” cu dubla masura. Daca-s de stanga reactionam, daca-s dreapta mai asteptam. Mentionam faptul ca i-am cerut o parere vis-a-vis de acest subiect, in urma cu doua zile, insa deputatul a refuzat sa raspunda.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here