Reactia primarului Viziteu, cu privire la Stadionul Municipal : „Am facut muuuulte, multe documente”

11

Stadionul Municipal a ajuns o ruina de foarte multi ani. Fiecare primar a promis refacerea sa, insa rezultatele se pot vedea in imaginile de mai jos. In 2020, candidatul la functia de primar – Lucian Viziteu – promite chiar printr-un „contract cu bacauanii” ca in 4 ani va reconstrui stadionul. Mandatul se incheie, iar stadionul este intr-o stare deplorabila.

Intrebat pe Facebook ce se intampla cu stadionul promis, primarul Viziteu i-a transmis unui bacauan ca a facut „muuuulte, multe documente”:

Toate stadioanele din Romania au fost facute cu bani de la Guvern, care sunt tot banii produsi de bacauani. In rest, tot ce tinea de primarie eu am facut – muuuulte, multe documente, pana la mine nu s-au facut” i-a transmis primarul Mun. Bacau – Lucian Viziteu

Desi existau studii facute de Stavarache si Necula, administratia Viziteu a mai comandat un studiu si a ajuns la concluzia ca un nou stadion ar costa peste 100 de milioane de euro.

Stadion Bacau – 2024

11 COMENTARII

  1. Nu trebuia să facă documente că să vadă că stadionul va costa 100milioane. Putea să lucreze la cel de pe centură. Stadionul oricum e un proiect prea mare pentru mulți primari ce vor urma. Domnul primar putea să finalizeze Aquaparcul de la insula sau spitalul sau.. Dar în schimb ne-a umplut de praf. Lucrări care nu se mai termină și praf în ochi asta am primit de la acest primar.

  2. il ia dedemanul direct fiind vecini de parcela dupa ce au luat o parte din baza sportiva de la casuneanu ( metoda brevetata de a cumpara direct fara licitatie a un imobil propietate publica care nu se poate vinde decat unui concesionar si dupa un vot al cl, la fel au pus mana si pe targul de masini, si vor mai fi tunuri , ) normal e sa concesioneze cineva 20_30 ani sa plateasca concesiune pana uat bacau scoate 2_3 ori valoarea terenului din taxe si ulterior sa se vanda direct ,

  3. Știu de când eram copil mic și eram la Școală la Bacău la Liceul industrial Nr. 5 . Anghel Saligny din Bacău, 1989, 1990, 1992, 1993…..! Îmi amintesc că în Orașul nostru Bacău la echipa de la FCMBacau .
    Acuma este o ruină la Stadiul actual din Bacău!! Eu sunt Muncitor la Secția Spatii-Verzi la echipa de drugbari și lucrez 8 ore pe Zi și am văzut cum arată Stadiul la noi la Bacău România!!! Este jale mare !!!

  4. Iar viseaza asta cai verzi pe.pereti. Nu a facut nimic din ce a spus ca va face. Acum iar cerseste alti 4 ani pentru ce? Sa frece pisicu si sa se planga ca 3 ani cere bani europeni. Oricum sunt ultimele lui saptamani de primar la Bacau.

  5. Stadionul este ultima problemă de rezolvat în Bacău. Sunt atât de multe de rezolvat în orașul nostru până la stadion. Rezerva de apă a orașului e rezolvată? Mărețul spital care e folosit nici măcar pe jumătate. Dar cu parcările?

    • corect,insa un putem lasa o mizerie in centrul Bacaului.Daca ma intrebi pe mine, l-as demola,as face un loc cu terenuri de sport,o zona sportiva,locuri de relaxare,cateva cafenele,pista de alergat.stadion mic 20.000 locuri langa athletic park,la penitenciar acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.