Reabilitarea DJ 119, tronsonul Sărata – Nicolae Bălcescu a ajuns la un stadiu de 40%. Investiția este finanțată prin programul „Anghel Saligny”

Președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, a verificat astăzi stadiul lucrărilor care se derulează pe DJ 119, tronsonul Sărata- Nicolae Bălcescu, proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de aprox. 17 milioane lei, aprobat pentru finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Această investiție vine în completarea proiectului prin care a fost modernizat, în 2021, drumul care leagă comunele Faraoani şi Nicolae Bălcescu.

În prezent, procentul de realizare a proiectului este de aproximativ 40%. S-au realizat parțial intervențiile aferente structurii rutiere, constând în terasamente și mixturi asfaltice și sunt în curs de execuție lucrările la rigole betonate, podețe & noul pod din zona Sărata.

Le-am solicitat antreprenorului și responsabililor SPJD exigență în execuția și supravegherea lucrărilor. De asemenea, am dispus identificarea unei soluții tehnice optime pentru problema semnalată de locuitorii din zonă, cu privire la accesul către proprietăți, fără disconfort. În mod cert, reabilitarea și modernizarea acestei artere este extrem de importantă atât pentru locuitorii din zonele Faraoani- Sărata cât și pentru cei care vor să evite traficul de pe E 85, folosind o rută alternativă. – a transmis Președintele CJ Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

1 comentariu

  1. Intrebare cand va fi reabilitat si cei 7.85 km ,DJ 119 Onești ‘Gura Văii .Acesti 7.85 km sunt in paragină de 33ani. Acum e momentul e an electoral usl 2.0?Multumiri

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.