Razie la Piata Centrala din Municipiul Bacau. Politistii au dat amenzi de 4.000 lei


La data de 23 septembrie a.c., în intervalul orar 11.00 – 13.00, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău, împreună cu cei de la rutieră, polițiști locali și jandarmi au acţionat în Piaţa Centrală şi zona adiacentă, pentru prevenirea infracţiunilor stradale și a efectuării de acte de comerţ neautorizat.

          În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 23 de autovehicule. De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, din care, 8 la regimul rutier, 3 în baza Legii nr.61 din 1991 privind încălcarea normelor de conviețuire socială și restul la alte acte normative.
         Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 4.000 de lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentBacau: Grefier dat afara, dupa ce s-a descoperit ca are un handicap. Concedierea a fost declarata abuziva
Articolul urmatorArtistii ZIDART au finalizat inca doua picturi murale: „Cu toții purtăm vii amintirile acelor locuri din natură de care am simțit că aparținem și în care am descoperit un acord cu sinele și cu tot ce ne înconjoară”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.