Razie in cluburile din Bacau


Sambata spre duminica noaptea , zeci de politisti si jandarmi din Bacau au efectuat o razie in cluburile din Bacau , in cadrul unei actiuni de prevenire si combatere a fapatelor de natura penala si contraventionala. 600 de tineri au fost legitimati iar 19 au fost condusi la sectia de politie.

Polițiști de ordine publică, investigații criminale, investigarea fraudelor și luptători din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă al IPJ Bacau, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai I.T.M., O.P.C. și Garda Financiară au acționat, în noaptea de 19/20.11.2011, în cluburile din municipiul Bacău, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

In urma raziei s-a constatat ca intr-un club din Bacau se difuzeaza muzica utilizându-se fonograme pirat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Totodată față de societatea respectivă s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, potrivit Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Razie Club Kremlin Bacau

1 COMENTARIU

  1. foarte bine ca fac razii. sa descopera toti pustii care se drogheaza si sa-i dezobisnuiasca de aceste proaste obiceiuri care le distrug viata. minorii sa fie amendati si dusi la parinti direct. fara arme albe si fara alte ilegalitati care le distrug viata acestiro tineri. sa fie controlati si la intrare toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.