Razboiul din USR Bacau ajunge la alt nivel. Viceprimarul Ghinghes a fost alungat de primarul Viziteu, din primarie tocmai la marginea orasului

Razboiul din USR Bacau a ajuns la alt nivel. Dupa ce i-a luat toate atributiile de viceprimar, primarul Viziteu a dat dispozitie pentru ca „sediul de viceprimar” detinut de Cristian Ghinghes sa fie mutat la marginea orasului, in incinta Centrul de Afaceri si Expozitii.

   

Razboiul dintre cei doi a inceput in urma cu cateva luni. Primarul Viziteu a anuntat ca i-a retras atributiile lui Ghinghes intrucat nu avea rezultate, iar pe domeniile de care se ocupa existau foarte multe probleme : spatii verzi, caini comunitari etc. De cealalta parte, Ghinghes spune ca a fost „pedepsit” intrucat nu a acceptat anumite compromisuri legate de proiecte imobiliare sau alianta cu fostul primar Cosmin Necula.

Cert este ca de vineri, viceprimarul Ghinghes se va muta la CAEX. Alaturi de el va fi mutat si compartimentul Audit public intern:

Cireașa de pe tort: mâine voi fi dat afară din sediul Primăriei Bacău și exilat cu biroul la marginea orașului, în incinta incubatorului Centrul de Afaceri și Expoziții. Asta în ciuda faptului că în continuare sunt viceprimar, țin audiențe și rezolv probleme pe care cetățenii mi le semnalează.

Decizia este a primarului, neîntemeiată pe vreo dispoziție legală și mi-a fost comunicată întâi verbal, apoi printr-o notă internă din care aflu că odată cu mine se mută și doamnele de la compartimentul Audit public intern, aflat, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, în subordinea directă a primarului pentru buna administrare a veniturilor şi cheltuielilor publice, perfecţionând activităţile instituției.

Acum, dacă mă exilează la marginea orașului, are impresia că mă umilește și că mă izolează de funcționarii primăriei. Nici vorbă, țin steagul sus în continuare, voi taxa toate derapajele, voi continua să pun pe circuit problemele cetățenilor și să urmăresc rezolvarea lor până la capăt.

Așadar, chiar dacă teoretic biroul meu se mută la CAEx, faptic voi fi în stradă zi de zi, monitorizând treburile publice, ducându-mi proiectele mai departe și blocând abuzurile unui primar care și-a uitat angajamentele luate în fața cetățenilor.” a precizat Cristian Ghinghes

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here