Rapperul american Nate Dogg a decedat ieri in California

1

Pe numele sau real Nathaniel Dwayne Hale, cunoscut insa de toata lumea ca Nate Dogg, a decedat ieri 15 martie 2011 la resedinta acestuia din Long Beach, California  la varsta de 41 de ani. Stirea a aparut in The Press-Telegram si a facut inconjurul Americii in doar cateva ore. Rapperul american Nate Dogg fuge in Marina Americana inca de la 16 ani, renuntand la liceu, unde il intalneste pe Warren G. si formeaza o trupa de rap numita „213”. „213” inregistreaza un demo in Long Beach, CA care ajunge la urechile lui Dr. Dre la o petrecere si vocea lui Nate debuteaza astfel pe „the Chronic” fiind produs de dr. Dre.

Nate Dogg isi inregistreaza primul single „Regulate” in 1994, single-ul fiind un succes international. Urmeaza colaborari cu 2 Pac, Warren G, Ludacris, Mista Grimm, Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg . In 2001 acesta ajunge din nou in topuri, de data acesta in Billboard pe locul 3 cu single-ul „Music & Me”.

In decembrie 2007 acesta sufera primul atac de inima, la scurt timp urmeaza o semi-pareza continuand cu inca cateva atacuri de cord. In 2008 ii paralizeaza partea stanga a corpului si sambata familia acestuia anunta pe twitter ca Nate a avut inca un atac de cord. Stirea este confirmata de prietenul si colaboratorul acestuia Snoop Dogg care posteaza pe Facebook: ” RIP NATE DOGG”. Sa se odihneasca in pace una din legendele rap-ului si r’n’b-ului international.
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.