Raliul Moldovei Bacau va avea loc in acest weekend ( 15-16 iunie 2018 )

Raliul Moldovei Bacau 2018 – powered by Dedeman Automobile va avea loc in weekend-ul 15-16 iunie. Intrecerea conteaza ca etapa a patra in Campionatul National de Raliuri Dunlop, si este inclusa in calendarul FIA European Rally Trophy si FIA Balkan Rally Trophy.

Raliul Moldovei a ajuns la a 8-a editie si se va desfasura in acest weekend pe probele de macadam din vecinatatea oraselor Bacau, Moinesti si Comanesti, dar si cu o revenire a superspecialei din Onesti.

O noutate absoluta este introducerea unei noi probe speciale in prima zi a raliului, ce se va desfasura in bine-cunoscuta zona Trebes de langa Bacau. PS Valea Budului va reprezenta cea de a treia proba a fiecarei bucle de vineri si este o proba speciala foarte tehnica in lungime de aproximativ 10,6 km, cu primii 2 km avand portiuni drepte si viraje de viteza iar in rest foarte multe viraje stranse ce vor pune dificultati echipajelor, dar mai ales copilotilor care vor avea de facut o dictare exemplara. Pe langa aceasta proba speciala, prima zi a raliului va avea deja bine-cunoscutele probe Hemeius si Trebes, iar la final super-speciala desfasurata in municipiul Onesti. Cea de a doua zi si finalul raliului vor aduce concurentii in municipiul Moinesti si in vecinatatea acestuia, pe probele Runcu, Moinesti si Vermesti.

Partenerul principal al editiei din acest an este Consiliul Judetean Bacau, in asociere cu Primaria Onesti, Primaria Moinesti, Primaria Bacau si Primaria Zemes.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here