Radu Bezniuc, expert in aviatie civila, numit administrator provizoriu la Aeroportul George Enescu Bacau

0

Consilierii judeteni au aprobat miercuri, 8 februarie, numirea in functia administrator provizoriu al Aeroportului International George Enescu pe domnul Radu Bezniuc. Va reamintim ca fostul manager, Oana Chelaru, a demisionat din functie, dupa ce Wizz Air si-a inchis baza din Bacau si a oprit majoritatea curselor.

Radu Bezniuc este expert in aviatia civila, fiind pana in prezent director la compania Fly One Airles din Republica Moldova. Cariera sa este legata in principal de job-uri in domeniul aviatiei civile. Bezniuc a lucrat la Aeroportul din Chisinau ( director financiar), Air Moldova (director financiar ), consilier pentru transport aerian al Prim-ministrului Republicii Moldova, director general la Autoritatea Aeronautica Civila din Chisinau si consilier la Banca Mondiala.

Noul director al Aeroportului Bacau are diploma in Managementul Aviatiei Civile in Singapore si un MBA in Austria. De asemenea este licentiat la Universitatea A I Cuza din Iasi – sectia Finante Banci.

Acesta va ocupa functia de administrator provizoriu pentru 4 luni, cu posibilitatea de prelungire cu pana la 6 luni. 26 din cei 32 de consilieri judeteni prezenti au votat propunerea.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.