„Puiu” Mironescu – 15 ani de închisoare pentru terorism, în dosarul privind tentativa de asasinare cu bombă de la Neamt


Interlopul din Piatra-Neamt, Puiu Mironescu,  va sta 15 ani în închisoare, pentru terorism, după ce Curtea de Apel Bacău l-a condamnat pe acesta în cazul atentatului cu bombă din ianuarie anul trecut. Decizia nu este definitiva. Complicii sai au luat intre 9 si 12 ani.

Puiu Mironescu se afla in arest din februarie 2013. Acesta, impreuna cu alte persoane a amplasat o bomba sub masina lui Bogdan Mararu.

Incidentul are legătură cu tentativa de asasinat din Bucureşti, din noiembrie 2012. Potrivit procurorilor, Vitalie Proca ar fi fost pus atunci de fraţii Mararu să-l ucidă pe Puiu Mironescu. Mironescu a scapat cu viata, intrucat asasinul platit l-a confundat si a impuscat un tanar nevinovat.

Tot in februarie , fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost arestati pentru 29 de zile, pentru instigare la tentativa de omor, procurorii stabilind ca acestia l-au platit pe Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Puiu Mironescu.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentOMV Petrom a finalizat o investitie de 18 milioane de euro la Bacau
Articolul urmatorO tanara de 17 ani i-a furat unui barbat 8600 de lei si un telefon mobil, dupa ce a fost adusa acasa de acesta.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.