PSD Bacau ii raspunde lui Mircea Fechet: „PSD Bacău nu poate primi lecții de la cel prin semnătura căruia certificatele verzi au fost alocate – în iulie 2020 – combinatului Liberty Galați, iar şpăgarul „Tablă” Alexe şi-a arvunit şpaga de 22 tone de tablă”


PSD Bacau a transmis un comunicat de presa prin care ii raspunde presedintelui PNL Bacau, Mircea Fechet. Fechet i-a acuzat pe social-democrati ca demisia directorului CRAB a venit prea tarziu iar in acest timp mai multe licitatii pe fonduri UE s-au blocat.

In replica, PSD Bacau a transmis ca nu ia lectii de la „cel prin semnătura căruia certificatele verzi au fost alocate – în iulie 2020 – combinatului Liberty Galați, iar şpăgarul „Tablă” Alexe şi-a arvunit şpaga de 22 tone de tablă!” :

Responsabilitatea „găurii” de la CRAB este a „managerului” Răzvan Găină, membru vechi al PNL Bacău, care a recepționat aducțiunea neconformă de la Valea Uzului şi, drept premiu, l-ați angajat ilegal la cabinetul viceprimarului PNL, Miroşeanu – amândoi cu dosar penal după această escrocherie administrativă, doar ptr. ca Găină al vostru să ajungă – prin efracție, nu prin concurs – şef la ABA Siret.

PSD Bacău nu poate primi lecții de la cel prin semnătura căruia certificatele verzi au fost alocate – în iulie 2020 – combinatului Liberty Galați, iar şpăgarul „Tablă” Alexe şi-a arvunit şpaga de 22 tone de tablă! Mai ții minte cum Alexe era prietenul şi colegul tău bun, cu care ai ticluit Ordinul 1401, de ați rămas în istorie cu șpaga de pomină în tablă zincată?

Nu cumva Găină al vostru e patronul Branpis care a „construit” rezerva de apă a Bacăului aşa de bine că nu funcționează nici astăzi, iar în caz de avarie apa nu ajunge nici la etajul 1?” a transmis PSD Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.