Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt mutate de Primaria Bacau in parcarea stadionului din cauza galagiei

4

protest_raspunsFlorin Suciu, unul dintre organizatorii manifestului impotriva proiectului de la Rosia Montana, a depus la Primarie o notificarea pentru o noua autorizatie de protest. Autorizatia este necesara pentru o noua adunare, ce va avea loc duminica, 29 septembrie, unde bacauanii vor protesta impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Primaria nu mai da autorizatie de protest in fata Prefecturii, pe motiv ca mai multi cetateni au facut sesizari, reclamand zgomotul facut de protestatari.

Mai mult decat atat:

„Avand in vedere restrictionarile de circulatie pe mai multe artere din municipiu, datorita lucrarilor de investiii si avand in vedere numarul de participanti anuntati, respectiv 30 de persoane, marsul nu se va putea desfasura.”

Ce parere aveti ?

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

4 comentarii

  1. Intelegem deranjul pe care-l producem la nivelul clasei politice si nu la nivelul locatarilor din zona. Nu suntem golani, derbedei care se aduna seara intre blocuri, beau si chefuiesc, striga si injura ca sa chemi jandarmii pentru deranjarea linistii publice. Ci suntem oameni care manifestam pasnic spunand tare si raspicat: „Uniti salvam Rosia Montana”.

    Sau poate apare pe undeva frica ca maine, poimaine acesti bacauani la care se alatura din ce in ce mai multi vor striga: „UNITI SALVAM BACAUL”???

  2. Constitutia Romaniei

    Libertatea ?ntrunirilor ARTICOLUL 39
    Mitingurile, demonstra?iile, procesiunile sau orice alte ?ntruniri sunt libere ?i se pot organiza ?i desf??ura numai ?n mod pa?nic, f?r? nici un fel de arme.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.