Protest spontan pe Centura Bacaului. Peste 120 de transportatori si agricultori vor circula cu viteza redusa pentru a-si arata nemultumirile

0

Într-un gest spontan, peste 120 de mașini și 70 de tractoare participă la un protest pe centura Bacăului, circulând cu o viteză redusă între 5 și 10 km/h.

Protestul va avea loc miercuri, 10 ianuarie, de la ora 10:00.

Transportatorii si agricultorii își exprimă nemulțumirea, subliniind că nu solicită bani, ci doar drepturile lor. Îndemnul este de a nu bloca traficul, de a respecta indicațiile autorităților și de a menține calmul în timpul acțiunii.

Ce nemultumiri au transportatorii si agricultorii din Bacau

Agricultorii exprimă nemulțumiri legate de echivalarea categoriilor de permis auto, obligativitatea înmatriculării la primărie, costurile inutile ale inspecției tehnice periodice, lipsa subvențiilor și implementarea legii forței majore.

De asemenea, critică lipsa sprijinului legislativ împotriva investitorilor străini, acuzații de înțelegeri între bănci și BNR pentru condiții de creditare nefavorabile, modificarea regulilor legislative în timp, și absența legii arendei și a prevenirii. Totodată, semnalează lipsa de responsabilitate a angajaților instituțiilor statului.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.