VIDEO : Protest PSD in Bacau


Joi , 19 ianuarie 2012 , aproximativ 500 de persoane s-au adunat in Piata Tricolorului din Bacau pentru a protesta impotriva conducerii tarii. Oamenii au venit din partea PSD si au fost insotiti de senatorul Gabriel Mardare, Dumitru Brăneanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu si alti lideri sociali-democrati.

Protestatari au huiduit Guvernul si Presedintele Romaniei si le-au cerut demisia.

 „Acest protest a fost autorizat de primărie. Nu am avut niciun fel de incidente. Tocmai de aceea, ţin să le mulţumesc pentru modul civilizat în care au manifestat”, a spus colonelul Vasile Enache, comandantul Jandarmeriei Judeţene din Bacău pentru Adevarul de Bacau.

Comunicat PSD Bacau

Organizatia Judeteana PSD Bacau a initiat joi, 19 ianuarie, intre orele 16 si 18, un meeting in fata Prefecturii, in semn de solidaritate cu Mitingul pentru Libertate organizat de catre Uniunea Social Liberala in Bucuresti.
In semn de protest fata de regimul Basescu-Boc, membrii PSD Bacau au solicitat demisia Guvernului, alegeri anticipate, demisia presedintelui Basescu. Revendicarile manifestantilor au conotatie politica dar si sociala, intre participanti aflandu-se numeroase cadre didactice, pensionari care solicita dreptul la respect si un trai decent dupa o viata de munca dar si foarte multi tineri a caror revendicare principala este dreptul la o viata mai buna in propria lor tara.
Organizatorii au anuntat o prezenta de circa 2000 de persoane, locuitori ai municipiului Bacau dar si din judet, cifre confirmate si de reprezentantii autoritatilor. Intre manifestanti s-au aflat numerosi lideri ai Organizatiei Judetene, parlamentari PSD de Bacau si primari din judet.
Organizatia Judeteana PSD Bacau considera ca dreptul de a manifesta liber si fara violenta este o componenta a vietii politice democratice iar prin protestul organizat isi declara in mod public sustinerea fata de revendicarile de natura sociala si politica ale USL si ale romanilor .

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.