Protest GLOVO in Bacau: „Nici combustibilul nu ni-l putem asigura din ceea ce câștigam prin curierat”


Curierii Glovo, cei care aduc mancare bacauanilor in fiecare zi, au protestat in parcarea de la Arena Mall nemultumiti de costurile pe care le au si de comisioanele practicate de multinationala.

Zeci de curieri s-au adunat in parcarea de la mall si au explicat ca in ultima perioada aduc bani de acasa pentru a duce coletele la clienti. Costurile enorme la combustibil si comisioanele mici i-au adus pe curierii Glovo in strada, unde au protestat impotriva celor de la „butoane”:

Din păcate în ultimele zile (poate chiar săptămâni), ieșim la muncă cu bani din buzunarul nostru, alte ori nici combustibilul nu ni-l putem asigura din ceea ce câștigam prin curierat la Glovo. Ne place să vă vedem fericiți, multi dintre noi facem curierat deja de ani buni și mereu ne-am străduit să vă oferim cele mai bune servicii. Cu toate acestea, ne pare rău că în ultima perioadă lucrurile nu mai merg cum mergeau odată.

Întâmpinăm multe probleme în cadrul Glovo, și chiar ne-am dori să se rezolve, astfel încât să ne putem desfășura activitatea în continuare. Din nefericire pana acum nu am văzut aceeași dorință și din partea celor “de la butoane” . Din aceasta cauză am simțit dorința și nevoia de a ne exprima și pe rețelele de socializare. Din păcate, în situația actuală, cheltuielile noastre (combustibil, reparații si mentenanța vehiculului, taxe, comisioane si mai ales timpul nostru) sunt mai mari decât încasările. Dorința noastră, a tuturor, este să fim respectați si recompensați corect (așa cum A FOST acum ceva timp și raportat la SITUAȚIA ACTUALA) pentru serviciile și riscurile pe care ni le asumam zi de zi în trafic” au explicat curierii Glovo din Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAnsamblul Folcloric Profesionist „Busuiocul“ va invita, marti, la spectacolul „Veniți și vă veseliți!“
Articolul urmatorUn elev din Bacau a luat premiul I la Olimpiada Națională de Limbi clasice – Limba latină

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.