Proprietarul companiei bacauane REDO Group intra pe piata imobiliara din Bucuresti

0

Proprietarul firmei bacauane REDO Group SRL, Remus Murgu, pregateste un proiect imobiliar de birouri si locuinte, in Bucuresti, langa Aeroportul Baneasa. Documentele au fost consultate si publicate de profit.ro

Redo Group a început promovarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pe un teren de 582 de metri pătrați amplasat chiar în fața celebrului restaurant La Cocoșatu`, din nordul Bucureștiului. Proprietatea se învecinează și cu fostul sediu al Conban, constructorul aeroportului Băneasa, aflat în insolvență, în locul căreia se promovează, de asemenea, un proiect imobiliar. Propunerea lui Remus Murgu, proprietarul Redo Group, este să construiască pe acest teren un imobil cu două subsoluri, parter și 4 etaje cu funcțiunea de birouri și locuințe. Suprafața desfășurată a imobilului a fost calculată la 1.740 de metri pătrați.

REDO Group este una dintre cele mai cunoscute firme care livreaza articole de iluminat interior si exterior. Compania a avut in 2022 o cifra de afaceri de peste 87 de milioane lei, cu un profit de aproximativ 5 milioane euro. Remus Murgu mai administreaza si o alta firma – Arelux SRL – care a avut in 2022 o cifra de afaceri de 50 de milioane lei cu un profit de 14 milioane lei. In total, cele doua firme au 98 de angajati.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.