Proprietarii Dedeman au preluat preluat 80% din societatea Eli 6 Industrial. Scopul este dezvoltarea unui parc logistic in Bacau

Proprietarii Dedeman, Dragos si Adrian Paval, continua colaborarea cu omul de afaceri Ionut Dumitrescu, inceputa cu un parc logistic in Bucuresti, printr-un nou proiect : parc logistic in Bacau.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Firma detinuta de „fratii Dedeman”, Paval Holding, a preluat 80% din societatea Eli 6 Industrial, prin care Ionuț Dumitrescu vrea să dezvolte un parc logistic la Bacău.

„Proiectul de aici va avea o suprafață de circa 65.000 de metri pătrați, pentru că avem un teren de 13 hectare. Încă nu am stabilit când vom demara proiectul. Situația creată de pandemie nu ne afectează deciziile, pentru că sectorul industrial este cel mai puțin afectat“, a declarat, pentru Profit.ro, Ionuț Dumitrescu, proprietarul Element Industrial.

Costul de dezvoltare al acestui proiect este în linie cu celelelalte proiecte din portofoliul companiei și se ridică la circa 25-30 milioane de euro. Frații Pavăl și-au început parteneriatul cu Ionuț Dumitrescu în august 2019, când au preluat 70% din firma care dezvoltă parcul logistic Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea. Printre chiriașii acestui proiect se numără Arctic și Paste Băneasa.

Sursa: profit.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here