Proprietarii Dedeman au cumparat proiectul de birouri The Bridge. Tranzactia este evaluata la 200 de milioane de euro

Publicitate

Fratii Paval, proprietarii Dedeman, au semnat preluarea proiectului de birouri The Bridge. Tranzactia este evaluata la 200 de milioane de euro.

Patronii Dedeman, cei care controleaza afaceri de peste 1 miliard de euro anual, au vrut initial sa preia birourile israelienilor de la AFI, insa afacerea a picat.

Proiectul The Bridge, care cuprinde trei faze si va avea o suprafata de aproximativ 80.000 mp, va fi preluat de catre grupul Dedeman. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM, a doua faza se afla in constructie si a fost preinchiriata catre UPC, Schlumberger si Medicover, iar faza a treia se afla in stadiul de pregatire.

”Aceasta tranzactie marcheaza un moment de referinta pentru piata imobiliara locala, dar si pentru economia romaneasca. Am aratat ca un dezvoltator roman poate concura cu marile grupuri internationale pe o piata foarte dinamica si ca poate incheia tranzactii de anvergura”, a declarat Geo Margescu, CEO si co-fondator Forte Partners.

”Proiectul The Bridge este unul dintre cele mai atractive de pe piata de real estate si achizitia lui va consolida activitatea grupului Dedeman. Speram sa marcam un nou inceput pentru antreprenorii romani, care sa aduca mai multa incredere in dezvoltarea si achizitionarea de proiecte de anvergura”, a declarat Dragos Paval, CEO Dedeman.

Sursa: zf.ro

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here