Proiectul imobiliar Urban Building, din strada Vadu Bistritei : calitate, siguranta si confort


Dezvoltatorii imobiliari, Urban Building SRL , continua constructia proiectului din strada Vadu Bistritei (Municipiul Bacau), astfel incat apartamentele clientilor sa fie gata in timp util.

„Ce a fost mai greu a trecut, am reusit sa finalizam radierul care a implicat o munca asidua dar nimic nu este prea greu cand te gandesti la siguranta viitorilor locatari.

Am obisnuit clientii nostrii sa fie pretentiosi pentru ca si noi suntem, asa ca-i asteptam cu maxima seriozitate la biroul nostru de vanzari pe cei ce doresc calitate, siguranta si confort.” a declarat unul dintre directorii Urban Building SRL

Constructia blocului nou din Bacau a inceput in luna august (2018) si se va finaliza in decembrie 2019. Proiectul imobiliar consta in construirea unui bloc de apartamente, cu regim de inaltime S+P+9E si 2 scari. Fiecare scara va avea 54 de apartamente noi, dimensionate diferit cu 2, 3 si 4 camere. Urban Building SRL pune le dispozitie clientilor sai parcari private si boxe. Scara A va fi finalizata in August 2019 iar scara B in Decembrie 2019.

Reprezentantii companiei au anuntat ca apartamentele cu doua camere ( cele de 44.550 € ) au fost vandute in totalitate. Clientii interesati de noul proiect imobiliar pot opta pentru apartamente de 2 camere, ce incep de la pretul de 55 355 €.

Cum va arata noul proiect imobiliar

Stadiul proiectului imobiliar de pe strada Vadu Bistritei, numarul 46-48

Urban Building SRL , unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Bacau, a definit un nou standard de calitate si design pentru piata imobilara locala. Compania a realizat mai multe proiecte in Municipiul Bacau situate pe strazile Iosif Cocea, Ion Luca Caragiale,  Prieteniei, Erou Ciprian Pintea, Neagoe Voda, 1 Mai. Detalii despre blocurile finalizate gasiti pe site-ul companiei.

Cum arata un proiect imobiliar realizat de Urban Building


Oferta de preturi pentru apartamentele din blocul situat pe strada Vadu Bitritei

Birou de vanzari: Bld. Unirii, nr. 2, langa restaurant Osteria Roma – Municipiul Bacau
Tel: 0752.434.434 
www.apartamenteinbacau.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.