Proiectul imobiliar Urban Building, din strada Vadu Bistritei : calitate, siguranta si confort

Dezvoltatorii imobiliari, Urban Building SRL , continua constructia proiectului din strada Vadu Bistritei (Municipiul Bacau), astfel incat apartamentele clientilor sa fie gata in timp util.

„Ce a fost mai greu a trecut, am reusit sa finalizam radierul care a implicat o munca asidua dar nimic nu este prea greu cand te gandesti la siguranta viitorilor locatari.

Am obisnuit clientii nostrii sa fie pretentiosi pentru ca si noi suntem, asa ca-i asteptam cu maxima seriozitate la biroul nostru de vanzari pe cei ce doresc calitate, siguranta si confort.” a declarat unul dintre directorii Urban Building SRL

Constructia blocului nou din Bacau a inceput in luna august (2018) si se va finaliza in decembrie 2019. Proiectul imobiliar consta in construirea unui bloc de apartamente, cu regim de inaltime S+P+9E si 2 scari. Fiecare scara va avea 54 de apartamente noi, dimensionate diferit cu 2, 3 si 4 camere. Urban Building SRL pune le dispozitie clientilor sai parcari private si boxe. Scara A va fi finalizata in August 2019 iar scara B in Decembrie 2019.

Reprezentantii companiei au anuntat ca apartamentele cu doua camere ( cele de 44.550 € ) au fost vandute in totalitate. Clientii interesati de noul proiect imobiliar pot opta pentru apartamente de 2 camere, ce incep de la pretul de 55 355 €.

Cum va arata noul proiect imobiliar

Stadiul proiectului imobiliar de pe strada Vadu Bistritei, numarul 46-48

Urban Building SRL , unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Bacau, a definit un nou standard de calitate si design pentru piata imobilara locala. Compania a realizat mai multe proiecte in Municipiul Bacau situate pe strazile Iosif Cocea, Ion Luca Caragiale,  Prieteniei, Erou Ciprian Pintea, Neagoe Voda, 1 Mai. Detalii despre blocurile finalizate gasiti pe site-ul companiei.

Cum arata un proiect imobiliar realizat de Urban Building


Oferta de preturi pentru apartamentele din blocul situat pe strada Vadu Bitritei

Birou de vanzari: Bld. Unirii, nr. 2, langa restaurant Osteria Roma – Municipiul Bacau
Tel: 0752.434.434 
www.apartamenteinbacau.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentO autocisterna s-a rasturnat in judetul Bacau
Articolul urmatorAu inceput pregatirile pentru Editia a II-a „Gătim Pentru Oamenii Străzii”. Luni, peste 250 de persoane fara adapost vor beneficia de o masa calda

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.