Proiectul „Bacau, Capitala Tineretului din Romania” ajunge la final. Subcarpati / Argatu’ & Moș Martin vor canta la evenimentul de inchidere din acest weekend

Proiectul „Bacau, Capitala Tineretului din Romania” ajunge la final. Subcarpati / Argatu’ & Moș Martin vor canta la evenimentul de inchidere din acest weekend.

Mai jos, comunicatul organizatorilor:

● In cele 365 de zile de Bacau Capitala Tineretului din Romania, tinerii din Bacau ne-au demonstrat faptul ca doresc sa se dezvolte si sa creasca intr-un oras dinamic si responsabil de viitorul lor in comunitate; s-au nascut prietenii ce vor rezista multa vreme de acum incolo, lacrimi au fost varsate si nopti nedormite de munca asidua. Pentru noi, acest sfarsit inseamna un nou inceput in care ne dorim sa ne fiti alaturi in misiunea noastra pe care ne-am asumat-o fata de tinerii din Bacau.

● Consideram ziua de 28 Aprilie ca fiind foarte importanta pentru a arata recunostinta fata de tinerii voluntari, organizatiile de tineret, parteneri, sponsori si institutiile publice care ne-au fost alaturi in demersurile noastre inca de la inceputul proiectului si care s-au implicat adaugand speranta, viziune si scop demersurilor noastre.

● Impreuna am realizat peste 65 de evenimente si peste 1000 de activitati cu mai mult de 2492 de voluntari implicati, peste 33.325 de ore de voluntariat de care au beneficiat peste 150.000 de cetateni ai Bacaului. Speram ca am pavat calea catre proiecte mai marete, catre o mai mare incluziune sociala si responsabilizare a tinerilor si catre posibilitati inca neimaginate pentru comunitatile si orasul din care fac parte.

● Lucrurile nu se incheie odata cu Bacau – Capitala Tineretului din Romania, deoarece Federatia Tinerilor din Bacau, organizatia care a implementat alaturi Municipiul Bacau programul, exista in continuare pentru a promova drepturile si valorile tinerilor, sa-i ajute sa porneasca cu dreptul in viata si sa le reprezinte interesele in demersurile lor.

● Evenimentul cu care dorim sa marcam sfarsitul acestui proiect remarcabil pentru orasul nostru este mai degraba un punct culminant decat o incheiere caci va cuprinde o serie de activitati relevante segmentului de tineret si momente artistice la care va invitam sa participam impreuna pentru sarbatorirea unui sfarsit de proiect dar si pentru marcarea unui nou inceput pentru tinerii din Bacau.

● Program:
11:00 – 13:00 – World Cafe (Piata Tricolorului)
15:00 – 18:00 – Gala / Ada Milea & Bobo Burlacianu & Alex Neagu (Teatrul de Vara)
20:00 – 23:00 – Concert / Subcarpati / Argatu’ & Mos Martin (Piata Tricolorului)

●●● Accesul gratuit la Gala de inchidere – Bacau Capitala Tineretului din Romania 28 Aprilie, ora 15:00 de la Teatrul de Vara “Radu Beligan”, se va face pe baza de invitatie, comunicand numarul de invitatii de care aveti nevoie pana pe data de 20 Aprilie, la nr. de telefon: 0757728386.●●●

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here