Procedura la A13 ar putea fi reluata in septembrie iar executia la Focsani – Bacau – Pascani (A7) se va publica in iulie. Benea: Proiectele de infrastructură majoră ale Moldovei şi județului Bacău merg înainte!


Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, deputatul Costel Dunava si secretarul de stat in MT, Gabriel Bunduc, au mers, luni, la ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu pentru a discuta despre A13 si A7. Benea a precizat ca toate partile isi doresc o reziliere amiabila cu firma Search Corporation, astfel incat procedura la A13 sa se reia in luna septembrie. La A7 lucrurile merg bine, iar in luna iulie se va scoate la licitatie executia tronsoanelor Bacau – Pascani si Bacau – Focsani :

Aşa cum am anunțat la conferința de presă de sâmbătă, în această dimineață am fost la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România, alături de deputatul Costel-Neculai Dunava şi secretarul de stat Gabriel Bunduc. Aici am reactualizat – împreună cu domnul ministru Sorin Grindeanu – foaia de parcurs pe proiectul autostrăzii A13, primind totodată confirmarea oficială că sectoarele Bacău – Paşcani & Bacău – Focşani din A7 „Autostrada Moldovei” vor fi scoase în licitație pentru execuția lucrărilor la mijlocul acestei veri (luna iulie).

Cu privire la situația A13 Bacău – Braşov, am căzut de acord cu ministrul Grindeanu că o reziliere amiabilă cu firma Search Corporation este imperios necesară, concomitent cu reluarea procedurii pentru încredințarea serviciilor de proiectare (studiu fezabilitate + proiect tehnic) nu mai târziu de luna septembrie 2022. Proiectele de infrastructură majoră ale Moldovei şi județului Bacău merg înainte!” a precizat Dragos Benea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentO vulpe a aparut in Parcul Cancicov
Articolul urmatorBacaul, reprezentat la Forumul Consilierilor Locali de Dorin Chirilescu. Consilierul a moderat un workshop pe teme administrative

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.