Proiect imobiliar de peste 100 milioane de euro dezvoltat de EVERGENT Investment in Iasi

EVERGENT Investments, companie de investiții financiare care administrează active de peste 2,55 miliarde lei, continuă dezvoltarea de proiecte private equity prin  investiții în sectorul real estate în Iași.

Astăzi, 28 februarie 2022, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul depus de Grupul EVERGENT care și-a propus o investiție majoră în centrul Iașului.

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Bd. Primăverii nr. 2 este situat în imediata vecinătate a unui magazin Dedeman și a unui supermarket Lidl, pe un teren  cu suprafața de 2,56 ha. Un ansamblu multifuncțional, rezidențial și birouri, cu funcțiuni comerciale care va avea o suprafață desfășurată de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafață pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spații verzi, și  locuri de parcare aferente preponderent subterane.

Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbană, dintr-o fostă zonă industrială neutilizată, către cel mai nou pol urban central în Iași. Astfel, va revitaliza și dezvolta zona ridicând standardele de locuire prin includerea facilităților necesare unui stil de viață modern cu accent pe spațiile verzi, spații pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii, spații pentru animalele de companie, centru de fitness, grădiniță, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat în inelul central al orașului, bine conectat cu puncte de interes majore în Iași, cum ar fi Palatul Culturii și Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultăților de pe Splai Bahlui și Iulius Mall, la câteva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND între trei mari artere de circulație, Bd. Primaveri, Calea Chișinăului și Bd. Socola asigură accesibiliate imediată spre zona industrială și ieșirea din oraș.” au transmis reprezentantii Evergent


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentCum poți juca la ruletă ca un bun profesionist
Articolul urmatorLista spatiilor de cazare din judetul Bacau, unde pot fi primiti refugiati din Ucraina

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.