Programul bancilor din Bacau de Pasti


Avand in vedere ca vin Sarbatorile de Pasti si bancile din Bacau isi vor modifica programul vom publica programul oficial de sarbatori :

Program Pasti – BCR Bacau
-Toate unitatile de retail , inclusiv cele din mall-uri si centrele de afaceri nu vor avea program cu publicul in zilele de 23,24 si 25 aprilie

Program Pasti – BRD Bacau
-Unitatile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea program in zilele de duminica si luni , exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor .

Program Pasti – Raiffeisen Bank Bacau
-Unitatile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni 25 aprilie , exceptie fac anumite unitati din cadrul hipermarketurilor/mall-urilor (Selgros, Carrefour si Cora) care vor functiona si sambata . Toate bancile Raiffeisen Bank vor fi inchise duminica 24 aprilie .


Program Pasti – Banca Comerciala Carpatica, Intesa Sanpaolo Bank

-Totodata, Banca Comerciala Carpatica si Intesa Sanpaolo Bank au hotarat scurtarea programului sucursalelor incepand de vineri, pentru ca de sambata pana luni sa fie închise toate unitatile.
Vineri, programul de lucru cu publicul al unitatilor Bancii Comerciale Carpatica va fi de la ora 9:00 la 14:00, iar sucursalele si agentiile Intesa Sanpaolo Bank vor lucra in intervalul 8:30 – 14:00.

Toate bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste in Bacau .


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentConcurs de fotografie la Bacau
Articolul urmatorProgram Posta Romana Bacau de Pasti

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.