Programul activităților desfășurate de Ziua Drapelului Național la Bacău

0

Structurile Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională din Garnizoana Bacău în parteneriat cu Unitatea Administrativ – Teritorială Bacău organizează, în data de 26.06.2024, începând cu ora 10.00, în Piaţa Tricolorului din Municipiul Bacău, o ceremonie militară de arborare a drapelului României, activitate prilejuită de sărbătorirea Zilei drapelului național – 26 iunie.

Program:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău va restricționa traficul rutier pe tronsonul: Policlinica Veche – Strada Mărășești – Hotel Decebal.

În dimineața zilei de 26.06, va avea loc slujba de sfințire a drapelului național al României la Biserica Militară „Sfântul Gheorghe și Eroii Neamului” situată în strada Constanței din Municipiul Bacău.

Drapelul României se înalță în ziua de 26 iunie și rămâne arborat până în seara zilei de 25 iunie a anului următor, când, printr-o ceremonie adecvată, în prezența gărzii de onoare și a unui trompet, pe semnalul „Stingerea”, este coborât, desprins de pe catarg, împăturit și preluat de garda drapelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.