Program normal de lucru, pe 16 si 17, august la Serviciul de Pasapoarte si Inmatriculari

Publicitate

In zilele de 16 si 17 august 2018, activitatea cu publicul se va desfasura conform programului normal de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple si Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule Bacau, desi sunt declarate libere prin Hotararea de Guvern nr. 595/2018, publicata in Monitorul Oficial nr. 687 din 7 august 2018.

Acest lucru a fost decis de prefectul judetului Bacau, doamna Maricica-Luminita Cosa, impreuna cu subprefectul judetului Bacau, domnul Valentin Ivancea, ca urmare a analizei efectuate de sefii celor doua servicii, comisar sef Florentina Neamtu, respectiv comisar sef Ovidiu Genes, din care reiese ca sunt sute de programari online ale cetatenilor in aceste zile, de 16 si 17 august a.c., respectandu-se pentru cetateni, astfel, toate programarile asa cum au fost facute.

Astfel, in cele doua zile, 16 si 17 august a.c., la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple se va lucra in intervalul orar 8.30 – 18.30, iar la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule se va lucra in intervalul orar 8.30 – 16.30.

Ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului, este zi libera legala.

Comunicat Prefectura Bacau

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here