Producatorul de caramizi Cemacon – controlat de „fratii Dedeman” – cumpara firma Euro Cărămida si construieste o noua unitate de productie in 2023

0

Afacerile controlate de fratii Paval – proprietarii Dedeman – se dezvolta de la an la an. Fabrica de caramizi Cemacon, din Cluj, va finaliza in primavara acestui an o noua unitate de productie de caramida aparenta – in judetul Salaj :

Va fi anul unui salt de creativitate şi ne aşteptăm, de asemenea, să atingem o nouă bornă importantă în dezvoltarea companiei. Noua fabrică de plăcuţe de cărămidă aparen­tă va fi funcţională în primăvara acestui an şi vom aborda o nouă piaţă“, spune Daniel Şologon, CEO al Cemacon pentru zf.ro

De asemenea, tot in 2023, Cemacon demareaza procedura pentru achizitia unei noi societati. Este vorba despre Euro Caramida – societate activa pe piata producatorilor de blocuri ceramice pentru constructii – din judetul Bihor:

În acest sens, Cemacon a depus la Consiliul Concurentei documentaţia necesară pentru avizarea tranzacţiei, urmând ca după obţinerea avizului Consiliului Concurentei să fie urmaţi ceilalţi paşi procedurali”, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Listate pe segmentul principal al BVB, acţiunile Cemacon – CEON sunt deţinute în proporţie de 78% de Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Adrian şi Dragoş Pavăl, fondatorii Dedeman. PIF Industrial deţine 16,8% din capitalul social, restul revenind altor acţionari.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.